123WEB | Website Calculator
15107
page-template-default,page,page-id-15107,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Website Calculator

Website Calculator

Wordpress Responsive Design Mobile friendly

Menu's

Soms is het wenselijk om naast het hoofdmenu een extra menu te maken met extra onderdelen. Hierin kan bijvoorbeeld informatie worden geplaatst zoals algemene voorwaarden, een disclaimer, een link naar de sitemap, et cetera.

Inhoud

Pagina’s op de website moeten worden gevuld met tekst, afbeeldingen en eventueel video. Uiteraard kun je dit zelf doen met behulp van het CMS WordPress dat meegeleverd wordt met de site, maar als wij het doen zorgen we voor:

goede leesbaarheid, inclusief kopjes, opsommingen en links;
goede titels en urls (paginatitels). Zelf merk je minder van deze zaken, maar de bezoekers zien ze voordat zij een link aanklikken in de zoekresultaten;
de juiste trefwoorden op de juiste plaats, zodat je beter vindbaar bent door Google;
goede namen in het hoofdmenu en assistentie bij het structureren van de verschillende pagina’s.
Jarenlange ervaring heeft ons veel inzicht gegeven in hoe je dit het beste kunt doen, voor de beste resultaten.

Social media

Basisintegratie € 90
Basisintegratie van social media houdt in dat er bij je weblogberichten en op de homepagina de mogelijkheid is om je website te liken op facebook en te tweeten op twitter. Daarnaast is te zien hoeveel bezoekers je website 'leuk vinden' op facebook en gedeeld hebben op twitter. Dit zorgt voor 'social proof' en levert een bijdrage aan je geloofwaardigheid.

Uitgebreide integratie € 180
Bij de basisintegratie is alleen zichtbaar hoeveel mensen affiniteit hebben met de website. Met behulp van de uitgebreide integratie zie je wíe je website leuk vinden en welke berichten je hebt geplaatst op Twitter.

Formulier

Nieuwsbrief module

Mailchimp module voor promoties en nieuwsbrieven ( exclusief maandelijkse kosten Mailchimp abonnement )

Online agenda of boekingsmodule

Weblog

Een weblog is de onmisbare schakel tussen je website en social media als Twitter, LinkedIn en Facebook. De content van je weblog kan je eenvoudig naar deze kanalen doorschakelen. Via de weblog komen bezoekers vanaf social media op je website. Een weblog is dynamisch doordat je hem regelmatig updatet en doordat bezoekers erop kunnen reageren. Weblogs zijn uitermate geschikt om kennis te delen en een expertpositie op te bouwen.

Meertaligheid

Internationale bedrijven hebben vaak een meertalige website nodig. Het is met WordPress eenvoudig om een meertalige website bij te houden. Het is wel verstandig om van te voren na te gaan of een meertalige website nodig is. Het is goedkoper om dat meteen te doen dan achteraf een taal toe te voegen.

Automatische Back up

Optimalisatie voor Google

De zoekmachine is voor veel bedrijven de grootste bron van geïnteresseerden. Het is daarom belangrijk dat je site zo wordt ingericht dat deze strookt met de richtlijnen van Google. 123-web doet hierin het volgende voor je:
Standaard € 0

Er worden zoekmachinevriendelijke url's gebruikt zonder moeilijke codes, nummers en vreemde tekens.
Google wordt automatisch geseind als je de website bijwerkt zodat deze de wijzigingen sneller kan verwerken in de zoekresultaten.
Er wordt automatisch een sitemap aangemaakt zodat zoekmachines precies weten wat er op je site te vinden is en wat er belangrijk, zodat er niks wordt overgeslagen.

Uitgebreid € 90

De menustructuur wordt gecontroleerd en geoptimaliseerd voor zoektermen waarop mensen zoeken.
De titels van de pagina's worden aangepast op zoektermen die bezoekers gebruiken.

Compleet inclusief zoektermonderzoek € 180

Vindbaarheid in zoekmachines is belangrijk, daar zijn we het allemaal over eens. Waarschijnlijk heb je al wel eens nagedacht over de zoektermen waarop jouw doelgroep zoekt of over de zoektermen waarop je graag wílt dat je website gevonden wordt. Deze twee categorieën zijn niet altijd hetzelfde. Zeker niet als de zoektermen niet goed overeenkomen met de content van jouw site.
Wij kunnen voor jou een onderzoek doen op welke trefwoorden jouw website wordt gevonden. Daarnaast kunnen wij aangeven welke zoektermen ook veel worden gebruikt door de doelgroep die jouw website nu nog niet weet te vinden. Met deze waardevolle informatie kun je de content van je website zo aanpassen dat je een groter bereik krijgt in de zoekmachine. Op die manier krijgt je website ook meer bezoekers en kun je dus meer klanten genereren.

Hoeveel uren support, overleg en advies zijn er nodig naast gewone bijeenkomsten?

Tijdens het productieproces is het noodzakelijk om met je te overleggen hoe je website het beste ingericht kan worden. Hiervoor is een aantal uren gereserveerd. Je betaalt nooit teveel, want uren die niet worden gebruikt, neem je gewoon mee voor support als je website eenmaal online is. Deze support-uren kun je inzetten voor wijzigingen die 123-web in je website maakt.

Vier uur is in de meeste gevallen voldoende.

Naast overleg tijdens het productieproces is het handig om af en toe bij elkaar te komen en samen achter een scherm te zitten. Afhankelijk van de grootte van de website is één meeting meestal voldoende.

Is er ondersteuning nodig nadat de website online is gegaan?

Een website is dynamisch en het is belangrijk dat hij regelmatig wordt aangevuld met nieuwe informatie. Dit kun je zelf doen door in te loggen op de website en eenvoudig aanpassingen te maken. Je kunt het ook bij ons neerleggen. Als je van te voren uren inkoopt, is dat voordeliger.

Overige wensen - bijzonderheden / Other wishes - details

Totaal prijs website

Klant gegevens / Client Details

Op al onze dienstverlening zijn de algemene voorwaarden van 123-web van toepassing. Een kopie van die voorwaarden treft u bijgaand aan.

For all our services the general conditions of 123-web apply.
Enclosed you'll find a copy of these conditions.

Sending
Secured By miniOrange